מתכון שלקוחות צימר ישראל אוהבים

מתכון שלקוחות צימר ישראל אוהבים

האורחים המטיילים אלינו לצימר ישראל הכי אוהבים את הסלט פסטה קר. הם מרגישים שיש בו משהו שמדבר אל החך שלהם. ולכן בכל טלפון שמתקשר אלינו אורח שכבר היה או אורח שקיבל המלצה לבוא אלינו השאלה הרביעית (בערך) היא האם יהיה "הסלט של פסטה ישראל". אז יהיה והנה גם המתכון שתוכלו להכין בבית.

המרכיבים:

לעגבניות המיובשות במרינדה:

200 גרם עגבניות מיובשות (לא משומרות בשמן)

חצי כוס שמן זית משובח

3 כפות חומץ בלסמי משובח

שתי שיני שום חצויות

חצי כפית מלח

חצי כפית סוכר

רבע כפית תימין יבש

עלים מענף רוזמרין טרי

לסלט:

500 גרם פסטה קצרה - מבושלת ומצוננת

100 גרם זיתים מגולענים - אנחנו מעדיפים צימוקי זיתים שחורים שהם מעט חריפים וטעמם מרוכז, אבל גם סוגים איכותיים אחרים יעשו עבודה טובה

כוס עגבניות שרי חתוכות לרבעים

2 כדורי מוצרלה גדולים - קרועים ביד לפיסות לא שוות

200 גרם עגבניות מיובשות במרינדה

אופן ההכנה:

1. משרים את העגבניות המיובשות במים רותחים במשך שעתיים. מסננים, מערבבים בקערה יחד עם כל מרכיבי המרינדה ומשרים למשך יממה לפחות במקרר. אם רוצים לשמור לתקופה ארוכה יותר - יש לוודא שהעגבניות מכוסות לגמרי. במקרה הצורך, ניתן להוסיף עוד שמן זית עד לכיסוי מלא.

2. מערבבים יחד בקערה את כל מרכיבי הסלט. מוסיפים מעט מלח לתיקון טעמים ומגישים.

שיהיה בתאבון ותמשיכו לדרוש בסלט ובשלומו. זה נעים לו. וגם לנו.